Klaustrofobi och läskiga gränder

Postat 2016-12-09 kl 16:09:20
Hej bloggen!
Idag så kommer jag vara med Charlene idag igen, hon mådde inte så bra så hon ville ha sällskap och inte vara ensam så då var det ju självklart att hon fick komma hit!
Jag tänkte att jag skulle skriva ett lite längre inlägg idag om något "allvarligt" ämne, jag har ju inte varit jättepersonlig i bloggen på senaste tiden, och jag tycker att när man väl har en personlig blogg så ska man vara lite personlig och ta upp personliga saker. Ni kan gärna komma med ideer till vad ni vill att jag ska skriva om! :)
Ska titta idag också på frågorna från frågestunden och om det är tillräckligt många frågor så svarar jag på frågestunden idag så ni får svaren från den :) Så passa på att ställa era frågor om ni inte har gjort det än, eller om det är några frågor som ni nyligen har kommit på så ställ dom så fort som möjligt för snart kommer svaren och snart är det för sent att ställa! :P Bara så ni vet!
Ska arbeta på bloggen idag tänkte jag, så det blir en bloggdag idag!
Här kommer 2 till videos från igår, en video är från när jag och Challis är i en läskig gränd, haha vad gör vi där? ;) Och sen den andra videon är om klaustrofobi för att vara i hissen.
Kan ni gissa vem av oss det är som har klaustofobi?
 
 
 


Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar