I söndags träffade jag tomten!

Postat 2016-12-13 kl 08:58:00
Hej bloggen!
Ja i söndags hade jag fullt upp med att svara på frågestunden så jag hann inte lägga upp något inlägg vad jag gjorde den dagen så jag tänkte berätta nu istället!
Jag var faktiskt till Stinsen Köpcentrum och träffade deras tomte som dom hade i deras centrum och jag var bara tvungen att ta kort med han eftersom jag är lite barnslig av mig fortfarande! :) Haha men jg tycker jag ser ut som en tomte också...vi har ungefär samma skor och vi båda har rött xD Dessutom är det ju jag som håller tomtesäcken, haha <3 Köpte en present till Kelly, hon hade önskat sig en Baby Born så jag köpte det till henne och sedan köpte jag pysselsaker för jag fick ett presentkort på panduro för 600 kr på min födesedag så det handlade jag lätt upp!
Här kommer bild på mig och tomten och sedan vad jag köpte:
 Haha jag tycker jag ser mobbad ut alltså haha, ser ful ut..
Här har jag lagt upp på sängen vad jag köpte på panduro: En "mini" byrå som man kan måla och dekorera som man vill, pennor i hudfärger, en pom-pom-maker, scrapbooking papper "rosegarden", en bok som lär en rita med pensel, det finns flera övningssidor i boken och sedan ovanför boken är en pensel med inbyggd vattenbehållare så tillexempel när man målar med akvarellpennor så kan man bara trycka på pennan så kan man måla med vattnet och fylla i så det blir som vattenfärg, som tillexempel :)
Kan visa alla mina olika pysselmaterial någon dag, har en stor full bokhylla bara med pysselsaker som jag har köpt och samlat på under några år, det är verkligen mycket saker så det ska bli kul att visa er sen!
Ja, men vi hörs snart! :)
Frida
Postat 2016-12-13 kl 09:52:23

Du kanske ska uppdatera din ålder i beskrivningen hehe

Anonym
Postat 2016-12-13 kl 21:11:15

Gullis! Du ser ju jättesöt ut :)

Anonym
Postat 2016-12-14 kl 17:55:49

Du är verkligen inte ful! Du ser ut att må bra ❤️

Svar: tack :) <3
Micahs -Mikaela Loven

Jasmine
Postat 2016-12-15 kl 20:16:52
Blogg: http://rosanatt.blogg.se

Så roligt att skapa! Att bara få ta del av materialet som du köpte på Panduro, liksom att själv gå runt och drömma i den butiken, inspirerar mig. Lycka till med dina små pysselprojekt!

Det var så himla många år sedan jag sist klickade mig in på din blogg. Det var nog ganska precis i början, då du var gravid med Kelly. Tänk så många år som gått! Kul att du fortfarande bloggar. :)

Ta vara på dig.
Kram

Anonym
Postat 2016-12-27 kl 17:55:12

Längesen jag var här inne, flera år sen faktiskt. Vill bara säga att du är jätte jätte fin :)

Svar: Åh tack, och välkommen tillbaka, kul att du hittat tillbaka hit! 😇❤️
Micahs -Mikaela LovenKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar