En sak ni inte visste om mig - Jag får botox i pannan och i nacken

Postat 2016-12-03 kl 21:17:24
 
Jag får Botox för jag har kronisk migrän
 
Hej bloggen!
Tänkte börja igen men "en sak ni inte visste om mig",och då tar jag upp saker precis som det låter, saker jag inte har berättat för er förut.
Den här gången tänkte jag berätta det här:

Jag har tillexempel inte berättat för er att jag går hos en neurolog och jag får botox av min läkare i pannan och i nacken pågrund av att jag har kronsik migrän. Innan jag började få den här behandlingen hade jag migrän minst 4 dagar i veckan. Det var jättejobbigt och det påverkade min vardag jättemycket, jag åt jättemycket migränmedicin men ingenting fungerade och jag hade provat allt. Då skickar min vårdcentral en remiss för mig till en neurolog och dom beslutade att börja behandla mig med botox. Ni har säkert hört det i många sammanhang, men när man får botox så har man svårt att rynka den kroppsdelen man har fått botox i, eller ja det blir helt omöjligt. Och jag får botox i pannan och nacken var tredje månad, och jag kan inte längre rynka pannan! Haha det ser jätteroligt ut, för jag ser alltid glad ut, jag kan inte se så arg ut längre, haha x) det är väl bra att jag ser vänlig ut och inte arg, men jag kan inte längre visa med ansiktsuttryck att jag är arg eller att jag tycker något är konstigt eller äckligt. Det är helt omöjligt för mig att rynka pannan, men jag får ner ögonbrynen iallafall xD
 
Såhär ser det ut när jag försöker rynka pannan:
 
Challizz
Postat 2016-12-03 kl 22:03:34
Blogg: http://challizz.blogg.se/

Haha snyggt! Älskar också att du försökt se lika elak ut som jag men aldrig lyckats pga det! xD

WWW.nouw.se
Postat 2016-12-04 kl 15:21:29

Haha, tur i oturen att du iaf slipper betala för botox 😅

Svar: haha ja verkligen 😂
Micahs -Mikaela Loven

Carro
Postat 2016-12-04 kl 20:17:19
Blogg: http://carro93.se/

jag tar också botox för kronisk migrän och kan inte alls rynka pannan haha. hur många ggr i veckan har du migrän nu?

Svar: nu är det typ 2 ggr i veckan, men då tar jag zomig nässpray så går det över ganska snabbt, så äntligen har jag börjat kunna leva normalt igen efter den här behandlingen :) jätteskönt!
Micahs -Mikaela Loven

Carro
Postat 2016-12-05 kl 13:38:48
Blogg: http://carro93.se/

skönt! jag har tyvärr fortfarande migrän varje dag så blir zomig mån-sön..

Svar: ja jag förstår <3
Micahs -Mikaela Loven

sandra
Postat 2017-03-28 kl 18:11:56

Jag har huvudvärk vaaaaarje dag :( ipren och sånt hjälper kanske någon timme sen har jag ont igen. undrar om sånt skulle funka på mig också :(Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar