Den utlovade videobloggen som skulle komma upp igår!

Postat 2016-12-09 kl 19:23:46
Hej bloggen!
Nu har jag och Challis varit ute på promenad och bara tagit en paus, vi båda har mått dåligt idag och vi har behövt att ta det lite lugnt. Men iallafall! Här kommer den videobloggen som jag sa igår att jag skulle lägga upp innan jag gick och la mig men det tog 2 och en halvtimme att ladda upp pågrund av att den är i nogurlunda kvalite iallafall, den är inte suddig iallafall. Vi kunde spelat in i högre kvalite men min dator började lagga då så vi valde lite lägre kvalite så att vi skulle få videon inspelad, men nästa gång vi gör en video fixar vi nog med högsta kvalite.
Innehållet i vår videoblogg då, vi svarar på lite läsarfrågor men det mesta är bara flum haha, jag "svävar" lite i talet pågrund av övertrötthet så haha det är anledningen, men det blev mycket skratt och vi skämtar väldigt mycket haha xD Ja jag har faktiskt behövt en vän idag, haft mycket ångest pågrund av minnen och sånt, men även fast vi inte pratat om det så känns det ändå skönt att inte vara ensam hemma.
Men...Iallafall, här kommer vloggen! :)
Hörs snart igen!
 
Tess
Postat 2016-12-10 kl 11:21:50

Varför kan inte denna Challiz hålla sig på sin egen blogg? Kommer in för att läsa om ditt liv och tycker att det enbart blir en massa trams r ni gör något tillsammans!

Anonym
Postat 2016-12-10 kl 11:52:56

Men herregud "Tess"...Vill du följa Micah och hennes liv så får du tåla att hennes vänner är med där också.
Scrolla förbi inläggen med videos då, så är det lilla problemet löst för dig.

Louise
Postat 2016-12-11 kl 01:18:39

Micah, du är bra!

Tess
Postat 2016-12-11 kl 08:29:19

Absolut "anonym" men det blir väldigt mycket att scrolla förbi då hon förekommer väldigt mycket de senaste inläggen!

RJ
Postat 2016-12-11 kl 13:27:12

Tess, jag tolkade det som att de var deras videos du inte gillar men om du är allt med henne du inte gillar så ja, då finns de nog inget annat att göra än att scrolla. Hade jag bloggat så hade jag skrivit om min tid med mina vänner också :)Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar