Kelly på besök hos mig under påskveckan (22-27 mars 2016) Bildbomb!

Postat 2016-04-08 kl 21:31:38
Hej bloggen!
Det var länge sedan jag bloggade nu men jag tänkte att jag kan lägga in några inlägg lite då och då så ni vet vad jag har hållt på med när jag inte har bloggat :)

Under påskveckan från tisdagen den 22a till söndagen den 27e var Kelly hos mig :) Vi gjorde jättemycket under veckan och Kelly tyckte det var kul att vara här så länge. Det är faktiskt första gången sedan hon bodde här när hon var upp till ett halvår gammal, som hon har varit här så länge!

I början av veckan besökte jag och Kelly öppna förskolan i Sollentuna och var där och påskpyssla och träffade andra barn :) Kelly har gått på en förskola i Sollentuna förut när Kelly och Kevin bodde i Sollentuna och det var rätt roligt för en av förskolelärarna från hennes gamla förskola var där och påskjobbade på öppna förskolan, Kelly tyckte det var roligt att hon kände igen någon! Så jag och Kelly satt med hennes gamla förskolelärare och påskpysslade! 😇 Kelly var nog det äldsta barnet som var där för dom flesta av barnen var mycket yngre än Kelly, kanske upp till 3 år :P Medans jag och Kelly pysslade sjöng dom andra barnen sånger och Kelly och jag skrattade jättemycket för en av sångerna sjöng dom så här: 
Hjulen på bussen snurrar runt, runt, runt. Runt i hela Sollentuna!
Och Kelly tyckte det var jätteroligt att dom sjöng att bussen åkte runt i Sollentuna haha xD

Senare under veckan var vi på Junibacken eftersom vi hade 2 gratisbiljetter från goodiebagen som Kelly hade fått när jag och Kelly var på ett evenemang på Junibacken när Mumin fyllde år förra året :) Vi åkte sagotåget såklart när vi var där och gick runt och lekte där, Kelly tyckte det var så kul där att hon började gråta när vi skulle åka därifrån. Men sedan innan vi åkte därifrån så gick vi igenom presentshoppen så jag sa till Kelly att hon fick en välja sak och då blev hon glad. Kelly hade jättesvårt att välja vad hon ville ha och sedan så såg jag en sak som skulle passa henne perfekt och det var en rosa speldosa med en dansande ballerina inuti, ni vet en sån där smyckesask som man snurrar på baksidan av lådan så kommer musik och det 😇 
Vi påskpysslade hemma också i slutet av veckan och målade ägg men vi pysslade också en ring till Kelly och sen gjorde vi varsin ansiktsmask och en danspinne till Kelly. Jag märkte när Kelly var hos mig under veckan att hon hade blivit "mammig" eller vad man kan kalla det. Hon ville vara med mig hela tiden, jag hade till och med svårt att få gå på toaletten för hon inte ville vara utan mig 😇 Kelly är så himla söt och snäll 💕 Om ni undrar hur gammal Kelly är nu så är hon 5 år och hon fyller 6 år den 22a november.

Här kommer en Bildbomb från Påskveckan med Kelly❤️:

Kelly som har på sig ringen vi pysslade:

Kelly i barnvagnen påväg till öppna förskolan:

Kelly på öppna förskolan, i bakgrunden är kycklingarna som vi pysslade :

Kelly leker kök på öppna förskolan:

Kelly innan hon satte sig i barnvagnen när jag gick en promenad :

Kelly myser i barnvagnen:

Kelly som är nyduschad och i sin pyjamas:

Kelly som är vacker som vanligt ❤️ :
Kelly innan vi åkte till Junibacken, Klänningen som hon har på sig är min gamla klänning från när jag var liten:

Ett snabbt stopp på Paprikaklubben på Ica innan Junibacken :

Kelly jobbar på korvmoj på Junibacken:

Kelly i ett litet stenhus på Junibacken:

Kelly som är utanför en liten Guldbutik på Junibacken:

Kelly inuti Guldbutiken:

Kelly som har klättrat upp i nåt torn:

Kelly pratar i en Djungeltelefon:

Kelly som sitter i en snäcka i Muminlandet:

Kelly i Pippis hus( tror jag ):

Kelly i Pippis sovrum ( jag tror det var det) :

Kelly vid en lägereld i Muminlandet:

Kelly som nyss åkt rutschkanan i Muminlandet:

Kelly som ritar i sin målarbok och jag målar i min målarbok:

Kelly vid påskpysslet:

Kelly visar upp påskäggen vi målat:

Våra färdiga påskägg:

Kelly som visar upp en ansiktsmask som vi pysslade

Hoppas ni tyckte det var kul att läsa och se bilder från min och Kellys påskvecka!
Vi hörs!
Kramar från Micah

Anonym
Postat 2016-04-08 kl 22:32:59

En snart sexåring i vagn.. Vad fan?

Anonym
Postat 2016-04-08 kl 22:54:22

Åh så roligt att se så stor Kelly har blivit!! Så söt hon är 😊

Jennie
Postat 2016-04-08 kl 23:14:28

Varför sitter hon i vagn???

Svar: Hon sitter i vagn pågrund av att det är väldigt jobbigt för en 5åring att gå promenad i 40 minuter, hon skulle vara helt slut om hon skulle gå så länge. Det är en paraplyvagn och är gjord för barn i Kellys ålder och bältet inuti sitter tillochmed löst på Kelly så hon kan ha vagnen ett tag till, det är absolut inget konstigt med att hon sitter i vagnen.
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2016-04-09 kl 01:47:04

Reminder att inte skicka hat och ifrågasättning till Mikaela. Vi har ingen aning om varför hon sitter i vagn och det är inte vårt jobb att döma, hon har säkert tillräckligt.

Www.nouw.se/bekizzen
Postat 2016-04-09 kl 05:15:48

Jobbigt för en 5-åring att gå i 40 min? Seriöst? Min dotter är 5, hon slutade me vagn när hon va runt 3 och klarar av att gå nån timme utan vagn. Åker hon vagn när dom gör längre utflykter på förskolan också? Hon måste ju va den enda på sin avdelning som fortfarande har vagn

Svar: Jag tror inte det skulle vara så himla kul för Kelly att gå runt i 40 minuter och SEDAN leka på öppna förskolan, då har hon redan slösat bort all energi på att promenera. Hellre att hon är pigg på öppna förskolan och får leka än att hon ska slösa sin energi på att gå i 40 minuter och sedan vara trött på öppna förskolan och riskera att hon inte orkar vara där och vi skulle behövt åka hem igen.
Micahs -Mikaela Loven

Amanda
Postat 2016-04-10 kl 09:18:55

Aldrig sett en 5-åring i barnvagn. Tycker hon ser för lång ut för den vagnen och det ser rätt trångt ut. Åker hon vagn på förskolan med om de ska gå någonstans?
Hur går det med din kille förresten? :)

Anonym
Postat 2016-04-10 kl 20:11:26

Barnvagn really?

Anonym
Postat 2016-04-10 kl 20:11:27

Barnvagn really?

Anonym
Postat 2016-04-10 kl 20:11:28

Barnvagn really?

Anonym
Postat 2016-04-10 kl 20:11:29

Barnvagn really?

ellen
Postat 2016-04-11 kl 02:38:03

Tror inte Kelly behöver ha barnvagn längre Micha. Ni kan väl cykla istället isf? (Inte lika "jobbigt" som att gå?).. En snart 6 åring ska kunna gå i 40 minuter utan att bli så trött att hon inte kan leka, isf är hon sjuk? Ni kanske kan cykla istället? Inte lika "jobbigt" som att gå. :) I all välmening så ser de lite väl tokigt ut om hon inte har allvarliga problem med benen. / 2 barnsmamma.

Anonym
Postat 2016-04-11 kl 05:57:54

Tror kanske att du ser Kelly som mindre än hon är. Hon börjar förskoleklass nästa år vad jag förtsåt.Du går på pyssel för små barn på öppna förskolan och kör henne i vagn. Hon är en stor tjej och behöver göra andra saker samt röra på sig.

Jennie
Postat 2016-04-12 kl 22:57:58

Om hon är helt slut efter 40 minuters gång så är hon allvarligt sjuk.
Du ser väll själv att hon är alldeles för stor för att sitta i vagn!
Det är ingen bebis!

Simone
Postat 2016-04-13 kl 11:19:18

Tycker det verkar helt galet att en snart 6åring ska åka vagn. Hon börjar ju för sjutton skolan till hösten!
Jag kan förstå att det är jobbigt för dig art du har missat så mycket av hennes småbarnsår. Men hon blir inte en bebis igen för att du sätter henne i en vagn.

Svar: Hon ville sitta själv i vagnen och jag ser inga problem med det, jag har inte tvingat henne till något.
Micahs -Mikaela Loven

Isabell
Postat 2016-04-19 kl 12:43:43

Vad fin hon är, kul att se hur hon växer!

Kristin
Postat 2016-04-20 kl 16:01:03

Men lägg av, skippa vagnen!

MansonDust - en mammablogg om barnmode
Postat 2016-06-19 kl 11:17:59
Blogg: http://nouw.com/mansondust

Min 5-åring går lätt i 1 timme OCH leker på förskolan utan att ens flåsa bli trött.

Rutisen
Postat 2016-07-11 kl 21:04:55

Vilken mysig vecka ni verkar haft tillsammans. Kul att ni har pysselintresset gemensamt. Vad tråkigt att Kevin flyttat till Norrland, klurigt att bo så långt borta från Kelly....:(

Sköt om dig!😍

Anonym
Postat 2016-10-18 kl 18:49:45

Men oj! En 5åring i vagn :/
Detta börjar väcka oro.

Anonym
Postat 2016-10-20 kl 13:47:01

Men vad skadar det om hon åker vagn. Jäkla hets hela tiden... folk från la ha sina 10 åringar i vagnen om man vill. Spela roll. Det skadar ingen.

Svar: håller fullständigt med!
Micahs -Mikaela Loven

Åsa
Postat 2016-11-14 kl 09:39:23

Hum.... Vagn för en 5-6 åring? 40 minuters promenad fixade då mina barn i 5 års åldern, fast visst man fick inte ha bråttom utan ta det i deras egen takt.
Men alla gör som dom vill.... Dock hoppas jag att jag aldrig ser en 10 åring i vagn, för om du läser vilken ålder dom flesta vagnarna är till för, så är det upp till 5 år, men det är ju ändå rätt sällan att 5 åringar ens vill åka vagn.
Har hon ingen cykel, annars brukar det ju vara ett perfekt sätt att förflytta sig på när dom börjar vara i 5-6 åldern.

Menar inget illa, tycker bara att du kanske ska försöka tänka på att hon trots allt är 6 år (eller ska bli snart) Även om hon själv vill åka, så måste ju både hon och du acceptera att hon faktiskt inte är nån liten bebis längre, inte heller en 3-4 åring utan hon är snart en skoltjej.Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar