Bilder på Kelly i mailen

Postat 2016-04-09 kl 05:03:16
Hej bloggen!
Tänkte lägga upp ett inlägg med lite bilder på Kelly som jag har fått i mailen. Det är mycket som är på gång just nu med domstolsförhandling om Kelly i juni och familjerätten gör en utredning om Kelly inför domstolen. Familjerätten har velat träffa mig, Kelly och Kevin tillsammans till den här utredningen men också för att vi ska kunna komma överens om umgänget och det fram tills förhandlingen i juni. 
Om jag ska berätta lite så är det såhär att Kelly och Kevin flyttade till Norrland efter den första domstolsförhandlingen och i den första domstolsförhandlingen beslutade dom att Kelly skulle vara hos mig ungefär hälften av tiden. Men sedan flyttade Kelly och Kevin till Norrland utan mitt godkännande och umgängesplanen följdes inte heller. Under påskveckan så kom Kelly och Kevin ner till Stockholm då dom skulle till familjerätten och Kelly var då hos mig under den veckan dom var i Stockholm. Jag och Kevin träffade varanndra i familjerätten för att komma fram till en lösning när det gäller umgänget eftersom dom flyttat 80 mil från Stockholm och jag har umgänge med Kelly varje vecka. Det vi kom överens om var att vi skulle ha ett nytt möte vecka 16 och hela den veckan kommer Kelly vara hos mig. Både jag och Kevin ville ha information om Kelly när hon är hos den andra föräldern och vi kom överens om att skriva mail till varann någon gång i veckan för att kunna veta hur Kelly mår och så. När vi hade det mötet så pratade dom först med mig och Kevin tillsammans och sedan efter så skulle Kelly vara med också och vi skulle berätta för henne vad vi kom överens om. Vi hade pratat också om att det är viktigt att ge skenet av att allt är bra mellan mig och Kevin och att det inte finns någon spänd stämning emellan oss så att Kelly inte ska känna sig obekväm eller känna obehag. När vi berättade för Kelly att vi kom överens om att maila och allt det där så blev hon jätteglad. Hon såg väldigt lättad ut och glad och det var skönt att Kelly kände sig tryggare med det. 
Hittills har jag fått ett mail med dom här gulliga bilderna på Kelly och jag blev jätteglad att se så fina bilder på Kelly 😊❤️:
Kelly som åker snöskoter:
Kelly som dansar:

Kelly målar en tavla:
Kelly som bakar:

Kramar från Micah

Moa
Postat 2016-04-09 kl 22:02:10

Jag tycker inte det är att tänka på hennes bästa att bara flytta sådär långt bort från dig. Usch det gör mig så arg.. Men bra om ni kan ha någon slags dialog i alla fall.

Julia
Postat 2016-04-09 kl 23:46:51
Blogg: http://julia87.myshowroom.se

Hoppas du fortsätter skriva.

Rebeca
Postat 2016-04-10 kl 16:17:59
Blogg: http://becaaah.blogg.se

Hej! Kul att du har börjat blogga igen Mikaela. Du ser ut att må bra också vilket glädjer mig. <3 kram

Sara
Postat 2016-04-11 kl 12:27:53
Blogg: http://hajnal.se

Fin hon är din lilla :) Ta hand om dig!


-39,5kg!
Jag har snart gått ner 40kg :D
Ta gärna en titt hos mig:
http://hajnal.se

helenaforsmark.blogg.se
Postat 2016-04-12 kl 20:06:08
Blogg: http://helenaforsmark.blogg.se/

vilken söt dotter du har :)



Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar