Detta har jag åtgärdat i bloggen idag:

Postat 2015-09-21 kl 17:29:07
Hej bloggen!
Som ni minns så lovade jag att fixa småproblemen som fanns på bloggen och nu är det fixat! :)
 
Dessa Problem är fixade:
* Inlägg syns nu när man trycker på en kategori
*När man trycker på en månad i arkivet kommer alla inläggen upp, inte bara 3.
*Alla kategorier ligger nu i menyn
*I inläggen står nu alla kategorier med som inlägget är publicerat i, inte bara 1 kategori.
*Bloglovin länken på menyn till höger är den som är aktuell
 
Och så en liten gullig detalj....
 Det är ett ♥ i adressfältet :)
 
Om det är något annat som är fel som jag har missat var god och kommentera om det så jag kan åtgärda det :)
Tack ♥
 
Vi hörs snart!
 
Matilda
Postat 2015-09-22 kl 08:58:45

Förbättringsförslag: Gör så det går att klicka i headern så kommer man till startsidan :)

vivianne treschow
Postat 2015-09-24 kl 20:53:33

Hej, vill först bara säga att jag tycker det är så trist och fegt med alla de negativa kommentarer du får. Visst, om man exponerar sig får man vara beredd på att ta vissa smällar men det finns gränser och i ditt fall helt oberättigat. Ät kromtabletter och drick vitamin, vila.
Topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

vivianne treschow
Postat 2015-09-24 kl 20:55:24
Blogg: http://blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

Stå på dig, fortsätta vara stark och försök (fast det förmodligen är omöjligt) att inte ta åt dig allt för mycket. Det är lätt att sitta bakom sin dator och vara kaxig, dessa människor är nästan alltid fega framför datorn.
topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

Emma
Postat 2015-11-18 kl 22:15:38
Blogg: http://creatingbyemma.sr

Hejsan. Hittade din blogg när du var i slutet av gravidteten och jag älskade din blogg då. Du har kommit så långt, du har asperger och add, du har varit på behandlingshem. Ingen förtjänar att bli mobbad, nerklankad på. Du är mamma, även om du inte träffar Kelly varje då så är du ändå mamma varje dag - hon finns i ditt hjärta, du tänker ofta på henne. Du är säkert väldigt stark som person efter vad du gått igenom. Själv kämpar jag med bipolär och varje dag är en kamp så just därför kan jag på ett ungefär förstå dig. Hoppas verkligen att du fortsätter att blogga och skriva av dig. Skulle bli jätteglad om du hade lust att gå in på min blogg :)

Svar: Hejhej! Det är skönt när folk förstår mig, jag har varit med om mer än vad en person ska behöva uppleva under en livstid och jag har haft det väldigt svårt att ta mig igenom allt och försöka komma vidare trots allt som har hänt mig. Kelly förtjänar att ha en frisk mamma som kan vara där för henne och jag har kämpat för att kunna bli den personen som hon behöver i sitt liv❤️ jag önskar att fler förstod mig och förstod mina diagnoser och kunde sluta kommentera elakt och behandla mig som skräp bara för att jag inte gjort allt perfekt. Jag uppskattar verkligen folk som stöttar mig och jag är väldigt tacksam för det ❤️ nu när jag har fått ordning på mitt liv och min vardag så ska jag försöka att posta inlägg lite oftare, jag vill inte lova för mycket som jag har gjort tidigare för det har varit lite stressigt för mig att sätta press på mig själv, men jag ska försöka så gott det går att få ut inlägg lite oftare 😇💕 kramar!
Micahs -Mikaela LovenKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar