Ny kategori: Min Viktresa

Postat 2015-05-19 kl 22:55:00
Hej bloggen!
Jag har bestämt mig för att göra något drastiskt med min hälsa, jag måste gå ner i vikt! Jag är överviktig och just nu vågar jag inte ens säga till er vad jag väger. Men jag har skapat en ny kategori: "Min Viktresa", så kommer ni kunna följa mig genom mina framsteg( förhoppningsvis framsteg ), jag kanske vågar säga vad jag väger just nu kanske senare i veckan men just nu behöver jag allt stöd jag kan få. Idag har jag tränat magen med ett program från appen "Nike training Club" och sen har jag ju också en fitbit som räknar mina steg varje dag och idag tog jag 1 timmes promenad. Jag vill bli riktigt FIT.
Och för att kunna bli motiverad så behöver jag folk att "utmana" i challenges som dom i apparna som jag använder.
Idag har jag gjort mitt beslut att träna mig ner i vikt och bli sommarsnygg till bikinisäsongen! vi får se hur det går för mig och det kommer jag uppdatera er om hur det går för mig
Här är mina användarnamn på olika hälsoappar, adda mig så kan vi motiveras tillsammans!
 
Fitbit : Inbjud via e-mail : miccah@live.se
 
Myfitnesspal: micahloven
 
Nike + Fuel: Sök på Mikaela Loven (Har länkat genom min Facebook)
 
Nike Training Club : Sök på Mikaela Loven (Har länkat genom min Facebook)
 
Striiv Walkathon : Sök på Mikaela Loven
 
Runtastic: Sök på Mikaela Väistö eller e-mailen micahs@live.se
 
Runkeeper: Sök på Mikaela Loven
 
Bilder på mig idag, som ni ser så väger jag jättemycket... :( Jag vill ha tillbaka min gamla kropp!
Frida
Postat 2015-05-19 kl 22:59:22

Kan tipsa om att dricka vatten under dagen lite hela tiden! Vatten rensar verkligen ut det dåliga och fungerar jättebra!

Svar: Ja jag har druckit 3 liter vatten idag redan så, tack för tipset ! :)
Micahs -Mikaela Loven

M
Postat 2015-05-19 kl 23:03:19

Vill du gå ner på ett hållbart och hälsosamt sätt?
Ha inte för bråttom, gå inte ner för fort och ändra vad du äter. Jag har gått ner 12 kg sedan 1/3, genom att sluta helt med socker under en period och sedan undvika gluten. Till det har jag bara i princip gått, varje dag, 16000 steg ungefär (med undantag för vissa dagar självklart) först efter en och en halv månad började jag styrketräna och där är jag nu, powerwalks och mycket styrkeinslag, utfall, plankan, squats, jägarsits, mountainclimber, burpees. Kör hårt och håll motivationen uppe, alla har svackor men vill man kan man!

Svar: Ja självklart vill jag denna gång gå ner på ett hälsosamt sätt, förra gången jag bantade fick jag ätstörningar, jag ska inte gå ner för snabbt den här gången utan jag ska äta nyttigt, och inte äta för lite eller för mycket och träna men inte för lite eller för mycket. Salt har jag dragit ner på drastiskt dom senaste dagarna, socker har jag inte så mycket problem med men jag är svag för salt mat. :) Men det har jag undvikit. Tack för alla tipsen förresten! :)
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2015-05-19 kl 23:09:01

Be strong och lycka till! Lovar att det kommer gå vägen om du bara tror på dig själv. Kom ihåg att du är alltid är vacker oavsett vikt och att misstag aldrig definerar vem du är <3

Anonym
Postat 2015-05-19 kl 23:09:03

Be strong och lycka till! Lovar att det kommer gå vägen om du bara tror på dig själv. Kom ihåg att du är alltid är vacker oavsett vikt och att misstag aldrig definerar vem du är <3

Svar: tack <3
Micahs -Mikaela Loven

Emma
Postat 2015-05-19 kl 23:36:01

Jag la till dig på myfitnesspal :)
Lycka till och jag kommer stöta dig så mycket som möjligt i myfitnesspal :)

Svar: tack! :)
Micahs -Mikaela Loven

Emelie
Postat 2015-05-20 kl 00:32:27

Åh så roligt, har följt din blogg i fleeera år! Och jag har också för några månader sen försökt att gå ner i vikt, änsålänge har jag gått ner 10 kg!
Jag skäms nått otroligt över min kropp just nu, men jag hoppas det kan bli bättre.
Vi kan lyckas med det här tillsammans! =)
Lycka till!
Kram<3

Svar: Ja har du någon av apparna jag hade skrivit? Kramar 💕lycka till 😄
Micahs -Mikaela Loven

Caroline
Postat 2015-05-20 kl 01:03:53

Husk også på at slike apps og challenges ofte kan være skadelige om man presser seg for hardt og for mye på kort tid. Om man ikke er i superform fra før, er det ikke nødvendigvis de tøffeste challenges som kommer til å gi best resultater. Ta tiden til hjelp og tren i ditt eget tempo, gjerne i samarbeid med en lege som kan følge deg opp så du ikke får belastningsskader!

Lykke til!

Therese
Postat 2015-05-20 kl 03:58:57

Superbra med myfitnespal! Jag är inte överviktig men hade några extra kilo som jag ville bli av med, gick ner fyra kilo på 5 veckor och har nått litet kilo till jag vill bli av med. Det jag tycker är bra är att man verkligen ser vad saker innehållet och lör sig vad som är "fällor" som man inte visste, lägger till dig där som min första vän mest för att du ska veta att jag stöttar och tror på dig! Kram

Svar: Duktigt med 4 kilo på 5 veckor! Det är ju en perfekt viktnedgång! :) du får jättegärna adda mig! Kramar 💕
Micahs -Mikaela Loven

Lillstrumpa
Postat 2015-05-20 kl 07:16:45

Lycka till! Jag ser att jag lagt till dig på MyFitnessPal sedan tidigare (mitt användarnamn börjar på MissY) så jag kan följa dig lite där :) Appen du skriver om, Nike Training Club, har jag också, den är så jäkla bra!

Svar: Ja det är jättebra träningsprogram i Nike training club, har du addat mig där också? :) så kan vi följa varann
Micahs -Mikaela Loven

M
Postat 2015-05-20 kl 07:30:07

Det viktigaste tipset jag kan komma på är att alltid komma ihåg vem du gör det här för - vilket bör vara för din egen skull.
Inte för att behaga alla äckliga idioter som kommenterar hur du ser ut tex här på bloggen, eller för att andra ska tycka du är snygg.
Gör det för att du vill må bra, leva länge och tycka om dig själv!
Det är iaf min erfarenhet.. att vara överviktig är ju ofast ett resultat av dåliga vanor på ett eller annat sätt en längre tid, och det tar tid att jobba bort.. Men allt sitter i huvudet och det går att fixa om man bara ger sig fan på det. :) Jag håller tummarna för dig =)

Svar: Ja jag gör det här för mig själv, för jag skulle må mycket bättre av att vara hälsosam och träna några dagar i veckan :) Och mitt självförtroende skulle öka om jag gick ner i vikt också <3 Tack för dina tips!
Micahs -Mikaela Loven

Johanna
Postat 2015-05-20 kl 16:08:06
Blogg: http://johannasstyling.wordpress.com/

Heja, heja!! :D

Julia
Postat 2015-05-20 kl 16:25:16
Blogg: http://juliafridh.wordpress.com/

Vad inspirerande att motivera varandra genom appar!! You go girl!

linnea
Postat 2015-05-20 kl 16:46:35

Hej!
Får jag bara komma med ett tips :) kolla dig inte blint på vågen, jag har precis själv startat min viktresa och ringde här idag till min träningscoach och typ halvt grinade för att vågen inte visade någon förbättring efter 8 dagar med stenhård träning och superbra kost, men hon sa att jag skulle ta måtten vilket visade flera cm mindre både runt midjan, rumpan och låren :)
Så använd måttbandet mer än vågen :) Lycka till!

Svar: Tack för tipset <3 kramar!
Micahs -Mikaela Loven

Sandra
Postat 2015-05-20 kl 16:55:00

Nämen det är precis sådär jag känner mig just nu, jag har funderat ett tag och undrar om du vill göra denna resa tillsammans med mig, jag har tidigare gått ner 10 kg själv men nu har jag gått upp de igen, vore kul att ha ngn kompis att ha resan med.

Svar: Ja vad skulle det vara för resa? :) Berätta gärna mer, jag är öppen för förslag! :) maila mig : miccah@live.se
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2015-05-20 kl 17:26:52

Stort lycka till! Det kanske kommer tillfällen då du kanske inte har motivation, men bara du inte känner dig nere då, utan då är det bara att samla kraft tills dess att du får tillbaka motivationen!

Jag försöker också gå ner i vikt. Det tar ett tag, men det rör sig iallafall neråt. Jag har gått ner 10 kilo, och har nu 10 kilo kvar. Det jag brukar göra är att titta på hemsidan "weheartit" och titta på det som inspirerar mig så som kläder jag skulle vilja ha när jag kommit i form, nyttig och färgglad mat och vältränade kroppar! Haha, det kan verka överskattat men det hjälper mig otroligt mycket.

Och ännu en gång, stort lycka till! Detta fixar du. :)

marie
Postat 2015-05-20 kl 17:32:11

Du kommer greja detta! 😄 jag har lyckats gå ner 22kg själv genom träning och ändrat kosten sen nov!

ɑ n n i k ɑ
Postat 2015-05-20 kl 18:53:24
Blogg: http://blogofphoto.webblogg.se

Lycka till! :)

Jessika
Postat 2015-05-20 kl 19:58:53

HEJA DIG! följt dig sedan du var gravid och beundrar dig verkligen, håller tummarna för att du klarar dina mål, men tycker ändå att du är fin som du är :)

Kajsa
Postat 2015-05-20 kl 20:17:29

Jag själv är på g till min dream body to beach 2015 och resten av tiden, äter sallad ägg och makrill, kyckling och kött å frukt osv mer bara på några dagar har magen blivit plattare för dricker vatten jämt och tränar magövningar varjedag iaf nästan haha :) men du det känns super när du är på rätt väg ☺️ Lycka till nu Mikaela 💕 kram

Svar: grattis till va du åstakommit och tack så mycket för stödet! <3 kramar!
Micahs -Mikaela Loven

ellie
Postat 2015-05-20 kl 20:33:11

Äter du rätt och motionerar och har motivation till det så kommer det gå superbra för dig :)

Li
Postat 2015-05-20 kl 20:48:39

LCHF funka superbra för mig, du får äta dig mätt, finns enkla steg och superbra grupper på bla facebook.
Lycka till!

Frida
Postat 2015-05-21 kl 07:17:10
Blogg: http://endeliminvardag.blogg.se

jag utmanar dig att försöka gå 20000 steg om dagen! Att ta en promenad och komma upp i 10k är ganska lätt men 20k är jobbigare..

Vill gärna fortsätta följa din resa samtidigt som jag jobbar på min egna :)

elin stridh
Postat 2015-05-21 kl 15:22:34
Blogg: http://elincecilia.com/

ha en fin dag :D

Cassandra
Postat 2015-05-23 kl 16:35:36

Jag har ingen utav de apparna, men jag vill bara att du ska veta att jag tror på dig! Det jag har märkt är att du har en kämpaglöda, så jag tror verkligen på att du kommer att klara detta! Jag fattar att det kan vara jobbigt de första veckorna, men varje gång du har lust att dricka den där colan, tänk på vad du kan åstadkomna om du inte dricker den. Du kommer att klara detta! Kör hårt!

Anonym
Postat 2015-05-24 kl 11:02:54

Träna dig ner i vikt? Det handlar till största del om vad du stoppar i munnen. Skippa kolhydraterna och minska på beroendeframkallande mat såsom mjölkprodukter så ska du se på resultat. Sen är det såklart supernyttigt att träna, men det leder inte huvudsakligen till viktnedgång. Ett par bloggtips är Martinas.nu som skriver om biokemi och biohacking. Hon äter lchf och kör hård styrketräning. Bläddra lite mellan kategorierna där så kommer du få bättre förståelse för hur din kropp fungerar. Sen har vi ju klassikern kostdoktorn.se, där hittar du grunderna för hur lchf fungerar och en hel del inspirerande före/efter-bilder. Missa inte forumet, där kan du få svar på dna frågor.

Lchf är nte bara en viktminskingsmetod utan också ett sätt att få jämnare humör, mer energi, bättre hy, ökad koncentrationsförmåga och bättre sömn m.m.
Rena mirakelkuren? Ja visst, det funkar eftersom du eliminerar orsakerna till problemen, dvs socker, gluten och skräpmat.

Det är svårt i början men efter någon vecka försvinner sötsuget och abstinensbesvären så ge det lite tid.

Lycka till!!

Anonym
Postat 2015-05-24 kl 18:14:51

Hur lägger man till folk på myfitnesspal. Har försökt men vill inte gå.

Anonym
Postat 2015-05-24 kl 18:14:54

Hur lägger man till folk på myfitnesspal. Har försökt men vill inte gå.

R
Postat 2015-05-24 kl 19:00:12

Heja dig! Dock vill jag i all välmening äga att ifall du är överviktig kommer du inte hinna bli fit till årets bikini säsong. Du får inte ha för höga förhoppningar för då kan du må riktigt dåligt när du inte når de målen. MEN! Du ska ha all cred för att du har börjat och jag tror du kommer lyckas fullt ut en dag. Kör hårt bruden! ( inlägget var som sagt i all välmening)

Chili
Postat 2015-05-24 kl 19:14:06
Blogg: http://https://www.flickr.com/photos/chilis-photography

Ha tålamod, och bli inte besviken om du inte når lika snabbt eller går lite upp i vikt under resan.
Det kommer gå upp och ner, ha glädjen uppåt, du kommer nå dit du vill vara men det tar sin tid, kanske inte på 4månader, kanske inte på ett år, det kanske tar 3år, bara så du vet att nå dit man vill vara kan ta sin tid, och det är olika för alla.
fett växer snabbare än muskler så att gå upp i vikt med muskler kan ta lite längre än vad fett kan ta när du väl går ner i vikt med fett. Vill bara informera dig, även om du kanske redan vet detta så kan det vara bra med en liten påminnelse :D
tona så kanske man göra längre övningar med samma vikt, som exempel 3x12 med samma vikt.
bygga muskler så gör man lite mindre och kanske ökar en vikt. som ex 2x10 & 1x8 med lite mer i vikt eller så ökar man den sista som man kör med 8 och samma på dem före.
glöm inte att ta lite mindre på första 10-12 för att värma upp musklerna så att du inte råkar sträcka en muskel! (:
vet att du klarar detta! du är stark!
Kram på dig!

flugan
Postat 2015-05-25 kl 00:14:26

La till dig på runkeeper! :D

Matilda
Postat 2015-05-26 kl 18:41:29
Blogg: http://www.autre.fi/bloggar/streetstyle/matilda-wikblom

spännande att följa :)

Mitt fina hus - 22år, fru och mamma till tre döttrar!
Postat 2015-05-28 kl 15:00:41
Blogg: http://www.mittfinahus.se

Heja dig! Behöver också komma igång nu efter min yngsta dotter men det är de där att sluta med sötsakerna som ÄR det svåra... ;)

Denise - Mamma till Stella
Postat 2015-05-28 kl 19:36:42
Blogg: http://lillemors.blo.gg

Du är jättefin som du är! Men vet hur det är att vilja ha förändring. Kram

Anonym
Postat 2015-06-05 kl 22:05:03

Har du kollat sköldkörteln?

S
Postat 2015-06-09 kl 11:33:45
Blogg: http://WWW.mammaprat.blogg.se

Hej. Just nu har vi en stor tävling i bloggen där vi tävlar ut 3st stora bli gravid-kitt.
Med ägglossningstester, graviditetstestet och vitaminer för att boosta din fertilitet!
Var med och tävla!!

WWW.MammaPrat.blogg.se

Ellen
Postat 2015-06-09 kl 21:55:29
Blogg: http://ellenshorselife.blogg.se/

Lycka till men kom ihåg att du är vacker! Kram

Anonym
Postat 2015-06-13 kl 20:44:31

Ja, du är vacker , men jag har varit där själv, nådde målvikten i dagarna, 17 kg viktminskning , bort med småätande , gluten , fett, socker, regelbunden vardagsmotion , en portion inget mer, varvar med måltidsersättningar , och ren mat, som proteiner och grönt. Bönpasta, sockerfri kvarg .. Ingen lightläsk och sparsam med alkohol. Lurad inte av nötter, mörkchocklad och frukt. Jag är 44 och har hälften av din förbränning, det går! Mår så bra nu! Go girl! 👍🏼❤️

Anonym
Postat 2015-06-13 kl 20:44:33

Ja, du är vacker , men jag har varit där själv, nådde målvikten i dagarna, 17 kg viktminskning , bort med småätande , gluten , fett, socker, regelbunden vardagsmotion , en portion inget mer, varvar med måltidsersättningar , och ren mat, som proteiner och grönt. Bönpasta, sockerfri kvarg .. Ingen lightläsk och sparsam med alkohol. Lurad inte av nötter, mörkchocklad och frukt. Jag är 44 och har hälften av din förbränning, det går! Mår så bra nu! Go girl! 👍🏼❤️

Moa
Postat 2015-06-14 kl 23:31:46

Hej Micaela,

Vilket bra beslut, bara att ta det ar att ta ett stort steg framat!

Jag har inte last andra kommentarer sa jag vet inte vad andra tipsar om, men det har ar i alla fall vad jag har att rekommendera:

Lyft vikter. Jag har lyft vikter av och till i ett ar nu och aven om jag inte var overviktig innan sa hade jag alldeles for hog procent av kroppsfett och jag behovde verkligen bli starkare. Detta har tyngdlyftning definitivt hjalpt mig med. Jag har tappat fett pa alla stallen pa kroppen, mina ben ar muskulosa och starka och med hjalp av maten borjar jag nu ga ner mer och mer runt mage och midja (dar mitt fett sitter).

Kom ihag att du kan trana hur mycket du vill, men om du ater skit sa kommer det inte gora nagon skillnad. Maten ar 70% av hur du ser ut och vilka framsteg du gor. Jag ater enligt nagot som kallas IIFYM, det betyder att jag har en tranare som raknat ut exakt hur mycket kolhydrater, protein och fett jag behover varje dag for att (just nu) ga ner i vikt. Jag far ata vad jag vill sa lange det inte gar over de granser han har satt for mig. Jag har atit choklad och glass varje dag och har gatt ner tva kilo pa tva veckor, mitt midjematt har minskat med 4cm, magen borjar bli plattare och muskler borjar synas annu mer. Det ar ett bra satt att fa i sig allt man behover, ha koll pa vad man ater och vad mat egentligen innebar och samtidigt ga ner i vikt pa ett halsosamt satt. Detta kanske inte passar dig, men det ar alltid vart ett forsok. Skickar garna namnet pa min tranare om du vill ha hjalp av ett proffs, annars gar det att luska ut ungefara siffror pa egen hand.

Om du nu inte vill lyfta vikter (vilket inte ar nagot som intresserar alla men som alla borde gora da det bygger muskler och starker kroppen, och faktiskt ar skitkul!) sa rekommenderar jag att du tar en titt pa HIIT - high intensity interval training. Rekommenderar bland annat 30 Day Shred av Jillian Michaels (hon som ar tranare i amerikanska Biggest loser). Superbra program pa 20 minuter som funkar skitbra om du ater bra, alla tre delar finns gratis pa Youtube. HIIT ar roligare an vanlig konditionstraning da det kombinerar kondis och styrka, det branner dessutom fett 6x snabbare an konditionstraning.

Hor garna av dig om du har fragor eller vill veta mer, jag ar ingen expert men har sett bra resultat sjalv och sprider garna vidare det jag vet!

Slutligen rekommenderar jag att hitta en bra tranare. Det ar dyrt men det ar sa vart pengarna da en bra tranare ar dar som stod, kan forklara saker som du kanske inte forstar och ge dig roliga nya traningsovningar utifran dina egna forutsattningar.

Stort lycka till!!!!!

Moa
Postat 2015-06-14 kl 23:36:12

PS, vill ocksa bara tillagga....Magovningar ar bra for att starka magmusklerna men kommer inte att branna fett runt magen, vilket ar det som gor att du far en platt, muskulos mage. Man kan INTE punktforbranna fett! Se darfor till att trana hela kroppen. At heller inte for lite da det far kroppen att halla fast vid fettet istallet for att gora sig av med det. Key ar att gora av med mer an man stoppar i sig! Och som nagon annan sa, stirra dig inte blind pa vagen... Har aldrig vagt sahar mycket tidigare men har ocksa sjukt mycket mer muskler! Muskler vager mer an fett och du kanske har vatskeansamling p.g.a. diet, PMS etc. Vag dig och mat dig runt midja, hoft och hals varje morgon i fastande tillstand (dvs innan du atit) och skriv ner vilka resultat da far sa ser du betydligt lattare vilka resultat du far :)

Moa
Postat 2015-06-14 kl 23:53:27

En sista kommentar (haha sorry)... Tycker du ska ta dietraden folk sager med en stor nypa salt. Att utesluta gluten eller mjolk t.ex. kan leda till allergier nar du sa smaningom borjar ata det igen. Och ar det verkligen realistiskt for dig att inte ata gluten? Menar inget illa mot nagon som kommenterat, men nar det galler kost galler det att a) rakna kalorier och se till att fa i dig mindre an du forbranner. b) Se till att ata allt inom matta. Du kan absolut ata kolhydrater, men gor det i sma mangder och helst komplexa kolhydrater, dvs. fullkornspasta/ris, sotpotatis osv. c) Ta hjalp av en dietist.

Alla kan prata om vad som funkar bast for dem, jag sjalv inkluderad, men ingen av oss vet vad som ar bast for DIN kropp. Det gor du och din lakare eller en dietist. Det ar inte bra att borja utesluta en massa saker utan att veta vad man pysslar med, dessutom ar det inte hallbart i langden. Hur lange hade du egentligen klarat dig utan att ata godis da och da, spaghetti, brod osv? Manga gor det men later det hallbart for DIG?

Min diet funkar for mig eftersom jag alskar socker och darfor inte vill utesluta sadana saker ur mitt liv. Det hade inte hallit i langden och jag hade brutit min diet. Darfor har jag en som tillater mig att ata vad jag vill i sma mangder och det racker for mig, det ar oftast inte sa att jag ater allt jag far ata for dagen anda. Min diet kanske inte heller ar ratt for dig, vill bara att du ska tanka efter rejalt innan du borjar experimentera med vad du "kan" och "inte kan" ata och se till att fa experthjalp! Har man otur kan man stalla till det med sin amnesomsattning riktigt rejalt och da ar det skitjobbigt att komma tillbaka. Var radd om din kropp och ta hand om den!

Moa
Postat 2015-06-14 kl 23:54:44

En sista kommentar (haha sorry)... Tycker du ska ta dietraden folk sager med en stor nypa salt. Att utesluta gluten eller mjolk t.ex. kan leda till allergier nar du sa smaningom borjar ata det igen. Och ar det verkligen realistiskt for dig att inte ata gluten? Menar inget illa mot nagon som kommenterat, men nar det galler kost galler det att a) rakna kalorier och se till att fa i dig mindre an du forbranner. b) Se till att ata allt inom matta. Du kan absolut ata kolhydrater, men gor det i sma mangder och helst komplexa kolhydrater, dvs. fullkornspasta/ris, sotpotatis osv. c) Ta hjalp av en dietist.

Alla kan prata om vad som funkar bast for dem, jag sjalv inkluderad, men ingen av oss vet vad som ar bast for DIN kropp. Det gor du och din lakare eller en dietist. Det ar inte bra att borja utesluta en massa saker utan att veta vad man pysslar med, dessutom ar det inte hallbart i langden. Hur lange hade du egentligen klarat dig utan att ata godis da och da, spaghetti, brod osv? Manga gor det men later det hallbart for DIG?

Min diet funkar for mig eftersom jag alskar socker och darfor inte vill utesluta sadana saker ur mitt liv. Det hade inte hallit i langden och jag hade brutit min diet. Darfor har jag en som tillater mig att ata vad jag vill i sma mangder och det racker for mig, det ar oftast inte sa att jag ater allt jag far ata for dagen anda. Min diet kanske inte heller ar ratt for dig, vill bara att du ska tanka efter rejalt innan du borjar experimentera med vad du "kan" och "inte kan" ata och se till att fa experthjalp! Har man otur kan man stalla till det med sin amnesomsattning riktigt rejalt och da ar det skitjobbigt att komma tillbaka. Var radd om din kropp och ta hand om den!

Helena
Postat 2015-06-22 kl 21:32:07
Blogg: http://www.imakeyousmile.se

Lycka till! Huvudsaken är att du trivs i dig själv :)

unicorn
Postat 2015-08-02 kl 00:57:37

Dun kan köra beach body challengeKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar